15 - 10 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 98 επισκέπτες και ένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Logo Η ΟικόΣφαιρα Καρδίτσας (Κίνηση για το περιβάλλον, τον άνθρωπο και την ποιότητα ζωής) διοργανώνει από 20 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018, στο άλσος του Παυσιλύπου, την 18η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας η οποία θα είναι αφιερωμένη στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και την εξοικονόμηση ενέργειας.

 Συνδιοργανωτές της Γιορτής είναι (μέχρι στιγμής) η Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, ο Δήμος Καρδίτσας και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου.

 Οι προετοιμασίες για την κορυφαία αυτή Γιορτή έχουν ήδη ξεκινήσει και με στόχο την καλύτερη δυνατή οργάνωσή της, η ΟικόΣφαιρα απευθύνει ανοιχτό δημόσιο κάλεσμα συμμετοχής τόσο προς τους τοπικούς φορείς που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως συνδιοργανωτές όσο και προς όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομιλητές στις παράλληλες εκδηλώσεις.

 Πιστεύοντας πως μέσα από τις συνεργασίες και τη συλλογικότητα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα, οι διοργανωτές καλούν τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το τέλος του Ιουνίου.

 Πληροφορίες: Σωκράτης Βασιλάκος (Πρόεδρος της ΟικόΣφαιρας και Συντονιστής της 18ης Οικολογικής Γιορτής). Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24410-21000 / 6976017907 (Cosmote).
Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα