s70 smart

Koumpouriana

19 - 03 - 2019
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 274 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας

D Papakostas Όλοι οι φορείς της απόμακρης-ορεινής περιοχής σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς [θερμά συγχαρητήρια στον Διοικητή της Νέστορα Αντωνίου και στη δ/ντρια Κ.Υ. Μουζακίου κα Τζούνα] και το μεγάλο ιδιωτικό θεραπευτήριο Υγεία μετά από πρωτοβουλία του Δ.Σ. του ιστορικού Συλλόγου Αργιθεατών Αθήνας (ΣΑΘ) & σε συντονισμό με τον Δήμαρχο Αργιθέας και όλους τους Αιρετούς της περιοχής, κινητοποιούνται για να προσφέρουν εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις κυρίως στους ντόπιους κατοίκους, τα παιδιά, τις γυναίκες, τους ηλικιωμένους, στους πάντες!

  1. Στα Βραγκιανά, το Σάββατο 21 Ιουλίου, στο κτίριο του Γυμνασίου, εθελοντές γιατροί του Υγεία θα προσφέρουν τις πολύτιμες συμβουλές και υπηρεσίες τους.

 * Όλοι πρέπει να ενημερωθούν, να δηλώσουν συμμετοχή και να επικοινωνούν με τη Δημοτική Αρχή, τον τοπικό Αντιδήμαρχο Αχελώου, τους κοινοτάρχες, τους Αντιδημάρχους.

 Το Βοήθεια στο Σπίτι, καθώς και η κοινωνική λειτουργός με την ψυχολόγο του νεοσύστατου "Κέντρου Κοινότητας (Αλληλεγγύης)", μπορούν να συνδράμουν στην ενημέρωση, κινητοποίηση, συμμετοχή...., πάντα σε συνεννόηση με τους υπευθύνους του Δήμου Αργιθέας και τον Δήμαρχο.

 ** Δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία για τους ντόπιους κυρίως, αξίζει να αξιοποιήσουν τον ερχομό πολλών ειδικευμένων γιατρών και ιατρικού εξοπλισμού.

 Οι αναστολές, οι ντροπές, η αναβλητικότητα ας παραμερίσουν!

 Οι εξετάσεις θα γίνουν με πλήρη διακριτικότητα και εχεμύθεια των αποτελεσμάτων/ευρημάτων.

  1. Στο Φουντωτό 23&24 Ιουλίου η κινητή μονάδα της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς με γιατρούς και εξοπλισμό θα προσφέρουν τις υπηρεσίες εθελοντικά και φυσικά δωρεάν.

 Είναι μια ανθρωπιστική πρωτοβουλία των κρατικών δομών Υγείας για απόμακρες δυσπρόσιτες περιοχές.

----------------------------------------------

 Πολλές ευχαριστίες και στον ιστορικό πρόεδρο του ΣΑΘ Θεοδόση Μακρυγιάννη για τη στήριξη και την όλη ιδέα της ευγενικής προσφοράς! και στη Διοίκηση του Υγεία, τους γιατρούς και νοσηλευτές, τους οδηγούς....

 # Ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι, όλοι οι Αιρετοί είμαστε δίπλα στον Αργιθεάτη, τη Γυναίκα, τα παιδιά, κυρίως τους ντόπιους που βιώνουν την έλλειψη Ιατρικής φροντίδας,  πλήρους επιπέδου.

 Η Αυτοδιοίκηση δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο με μέτρα και δράσεις.

 - Έχουμε πετύχει ένα καλό επίπεδο κοινωνικής πολιτικής με το "Κέντρο Κοινότητας/ Αλληλεγγύης" στα Βραγκιανά, για όλα τα χωριά της περιοχής, που χρειάζεται να το μάθει ο κόσμος, να επισκέπτονται την ψυχολόγο και την κοινωνική λειτουργό μας, να μην έχουν αναστολές, ντροπή και δισταγμό.

 - Το Βοήθεια στο Σπίτι, με τα πολλά υπηρεσιακά, οικονομικά και λειτουργικά προβλήματα, παλεύει να προσφέρει στον κόσμο μας εδώ και 16 & πλέον χρόνια.

 - Οι οπλίτες γιατροί μας, στα Βραγκιανά, στο Αργύρι, στην Αργιθέα, είναι καθημερινά κοντά στους δημότες μας, προσφέροντας πολύτιμες και ουσιαστικές υπηρεσίες.

 - Το Κράτος, η Κυβέρνηση, το Υπουργείο Άμυνας δεν λησμόνησαν τις ορεινές περιοχές, τα απόμακρα ιατρεία μας, τα στελέχωσαν με οπλίτες γιατρούς.

 - Το Δ.Σ. ΑΡΓΙΘΕΑΣ, με καινοτόμα,  πρωτοπόρα ομόφωνη απόφαση του ήδη από τον Οκτώβριο 2017, ενέκρινε την καταβολή ειδικού μηνιαίου επιδόματος160 €, πέραν του κρατικού επιδόματος των 400 €/μήνα που χορηγείται από το Υπουργείο Υγείας, υπέρ των γιατρών που διαμένουν, υπηρετούν και εφημερεύουν στα άγονα Περιφερειακά Ιατρεία μας!

 - Το ΔΣ επίσης, με πρόταση και του Δημάρχου, έχει ενισχύσει οικονομικά απόλυτα άπορους και ασθενούντες συνδημότες. Διακριτικά και αθόρυβα.

 - Συνεχίζεται το πρόγραμμα διανομής τροφίμων και ειδών.

 Καλή επιτυχία στα παραπάνω εθελοντικά προγράμματα!!!

Δημήτρης Παπακώστας

Πρόεδρος ΔΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ.........9/7/18.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Μαρία Καραούλη: Υποψήφια Ευρωβουλευτής
01 Karta Karaouli
Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα