15 - 10 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 60 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Pav Pic 1 Προχθές, 5 Αυγούστου 2018, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κα Παναγιώτα Βράντζα, επισκέφτηκε τη δημοτική ενότητα «Αχελώου» και συνομίλησε στα καφενεία, σε χώρους εστίασης κ.λπ. με κατοίκους της περιοχής για θέματα που τους αφορούν. Ένα από αυτά ήταν και η πρόσβαση στις γεωργοκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις. Η κα Βράντζα ενημέρωσε τους κατοίκους για το πρόγραμμα ΦιλόΔημος και σήμερα με δελτίο τύπου ενημερώνει ενδιαφερόμενους και μη, αρμόδιους και μη… για το εν λόγω πρόγραμμα.

Στο δελτίο τύπου η κα Βράντζα αναφέρει ότι:

" Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, ενεργοποίησαν την Πρόσκληση ΙV του Προγράμματος «ΦιλόΔημος», συνολικού ποσού χρηματοδότησης ύψους 200.000.000 ευρώ για τον Άξονα Προτεραιότητας «Δράσεις για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας».

  • Κάθε Δήμος μπορεί να υποβάλει μία Πράξη με ανώτατο ποσό χρηματοδότησης, από το Πρόγραμμα, 700.000 ευρώ.
  • Ημερομηνία έναρξης υποβολής των προτάσεων είναι η 17η Σεπτεμβρίου και λήξης η 31η Δεκεμβρίου 2018.
  • Η ένταξη των προτάσεων γίνεται με άμεση αξιολόγηση.

 Η συγκεκριμένη Πρόσκληση σε συνδυασμό με το μέτρο 4.3.4 του ΠΑΑ (Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις), έρχεται να απαντήσει στην πάγια ανάγκη βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας με προτεραιότητα στη διευκόλυνση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις. Στόχος είναι η μείωση του κόστους μεταφοράς των προϊόντων, η ταχύτερη και ασφαλέστερη πρόσβαση των γεωργικών μηχανημάτων, καθώς και η ταχύτερη και οικονομικότερη μεταφορά των ευπαθών προϊόντων."

 Η κα Βράντζα ολοκλήρωσε την επίσκεψή της στο δημοτικό διαμέρισμα του Αχελώου τιμώντας και εορτάζοντας την Μεταμόρφωση του Σωτήρος, στις 6 Αυγούστου, στην Ι. Μ. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα Βραγκιανά.

Φωτογραφίες: Θανάσης Καραγεώργος - Δημήτρης Παπακώστας
Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα