s70 smart

Koumpouriana

18 - 06 - 2019
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 58 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

Papakostas D Μας αποχαιρετά το 2018 σε λίγες ώρες....

 Ο νέος χρόνος 2019 έρχεται με ελπίδα για καλύτερες μέρες με υγεία, αγάπη, πίστη, καλοτυχία, ευτυχία!

 * Η Ορεινή Πατρίδα, η Αργιθέα των 20 Κοινοτήτων & των τριών Καποδιστριακών περιοχών ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον ....

 * Βιώνουμε την απογοήτευση των ματαιωμένων προσδοκιών... στην εθνική οικονομία, στους θεσμούς, στις ανθρώπινες σχέσεις....

 * Γίναμε σοφότεροι από τις εμπειρίες που ζήσαμε, τη λιτότητα, τα μνημόνια....

  1. Οικοδομησαμε με συνεργατικό πνεύμα, τη Διαπαραταξιακή Συνεννόηση, την Πατριωτική Ενότητα των Αργιθεατών, παραμερίζοντας άγονους μικροεγωισμούς..... πολώσεις... τοξικότητα.... με καθοριστική συμβολή των δύο παρατάξεων και κυρίως της Αντιπολίτευσης.
  2. Στην κεντρική πολιτική σκηνή αναδύεται ο ρεαλισμός, η αναγκαία προσαρμοστικότητα, η βούληση για νέες επενδύσεις με νέες θέσεις εργασίας στη νέα γενιά, υποχωρεί ο .... χλωμός κρατισμός, οι λογικές "πτωχοκομείου"...
  3. Το νέο έτος 2019, χρονιά εκλογών, Ευρωβουλής- Περιφ. Συμβουλίων - Δημοτικών Συμβουλίων & Δημάρχων, Κοινοταρχών & Κ.Σ., ίσως και για νέα Βουλή.... από Φεβρουάριο έως Μάιο ή Οκτώβριο, όλα ρευστά.....

 * Εν αναμονή ψήφισης των δύο τροπολογιών του ΥΠΕΣ Αλ. Χαρίτση για τις Κοινοτικές και τις Δημοτικές, που εξήγγειλε στο Συνέδριο ΚΕΔΕ.

 - Η πρόταση μας, όπως τεκμηριώθηκε και από τον έμπειρο ειδικό στα Αυτοδιοικητικά Δημήτρη Κατσούλη για διαχωρισμό των Κοινοτικών για μετά τις δημοτικές, με επιμέλεια εκάστου Δήμου, προς ανάδειξη του πολιτικού συμμετοχικού χαρακτήρα και καθαρή εκλογική διαδικασία υπέρ των πρωτοκυττάρων της Αυτοδιοίκησης, τις 5000 κοινότητες σε όλη τη Χώρα, είναι στο τραπέζι διαλόγου - βλέπε: tetradioaftodioikisis.blogspot.gr.

 - Πολιτικά, τεχνικά, διαδικαστικά δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί η εκλογή με τέσσερις κάλπες..... Άνθρωποι & ηλεκτρονικά συστήματα δεν θα αντέξουν...

 * Η Δημοκρατία έχει κανόνες, διακυβεύματα στις εκλογικές διαδικασίες, μηνύματα, θέλει τους πολίτες με ελεύθερη επιλογή, με ωριμότητα και τεχνική δυνατότητα, χωρίς πίεση, φορτικότητα να ψηφίσουν για τα αυτοδιοικητικά όργανα της επόμενης περιόδου (2019-2023).

 Όλα αυτά οφείλει να τα εγγυηθεί μια Δημοκρατική Πολιτεία!

  1. Το Δ.Σ. ΑΡΓΙΘΕΑΣ πέτυχε με αυτογνωσία, Συνεννόηση και Συνθέσεις - Υπερβάσεις να συζητά και να ψηφίζει όλα τα κρίσιμα θέματα:

 - Για κοινωνική πολιτική [ίδρυση λειτουργία Κέντρου Κοινότητας Αλληλεγγύης - Ειδική ενίσχυση Ιατρείων & Γιατρών- ΑΜΕΑ]

 - Για νέα έργα ΑΠΕ σε κοινή αειφορική γραμμή με γειτονικούς δήμους Μουζακίου - Αμφιλοχίας. Για καθαρή ενέργεια, έσοδα υπέρ ΟΤΑ και δημοτών.

 - Για αναπλάσεις πλατειών, που ξεκίνησαν το 2012, ασφαλτοστρώσεις δρόμων [Κουμπουριανά - δρόμο Επισκοπής Βραγκιανών Λαγκαδάκια - Δένδρο/Ρέμα Λεύκας Πετρίλου κ.λπ.] - Υδρεύσεις Αργυρίου - Φωτισμός σε κτηνοτρόφους - Ψηφιακά.

  1. Τιμώντας και αναγνωρίζοντας το πλούσιο έργο των ιστορικών Κοινοταρχών - έως το 1998, των Δημάρχων και Αιρετών της Καποδιστριακής Αυτοδιοίκησης (1999-2010), της Καλλικρατικής (2011-2019), συνεχίζουμε με ωριμότητα, υπευθυνότητα, μαχητικότητα στη νέα περίοδο του Κλεισθένη.

 Με προγραμματικές συμφωνίες κτίζουμε τη μεγάλη Πατριωτική Ενότητα των 20 Κοινοτήτων της ορεινής Αργιθέας, των 5540 δημοτών.

 Όλοι εν δυνάμει Σύμμαχοι, ουδείς εξαιρείται, πλην όσων αρνούνται να προσέλθουν στη διαβούλευση, στον διάλογο, στην Υπέρβαση!!!

 * Τα Βραγκιανά, όπως γράψαμε για τα "Δεκεμβριανά 1944", χωριό Αγώνων, Ενότητας και Ειρήνης μαζί με όλα τα χωριά Αχελώου (Καταφύλλι, Αργύρι, Μάραθος, Γρυμπιανά), θα παραμείνουν πρωταγωνιστές, εγγυητές, ρυθμιστές....

 Ακούμε όλους τους ενεργούς πολίτες, με κριτική και αυτοκριτική, διαμορφώνουμε το νέο πλάνο Δράσης και Συμμαχιών με πατριώτες της Δυτικής-Ανθηρού & Ανατολικής-Πετρίλου.

 Ενόψει της νέας γενικής Απογραφής πληθυσμού 2021, ύψιστο πατριωτικό χρέος η συσπείρωση, η κοινή δράση, η κινητοποίηση!

 Βασικές προϋποθέσεις:

 -Η Αποκέντρωση, η Ισοτιμία των τριών περιοχών, η Ανθρωπιά προς τον αδύναμο δημότη...

 - Η αειφορική ανάπτυξη για την Αργιθέα της επόμενης δεκαετίας (2019-2029).

 - Ο σεβασμός και η έμπρακτη αναγνώριση του έργου των Δημοτικών Υπαλλήλων

 - Η αυτόνομη λειτουργία Κοινοτήτων με ουσιαστική στήριξη των Κοινοταρχών.

  1. Από την Πρωτοχρονιά, ως επικεφαλής της εκλογικής περιφέρειας Αχελώου & των Πατριωτικών Δυνάμεων [ΠΑΤΡΙ.Δ.Α] και Συνιδρυτής της Συμπαράταξης της σημερινής Συμπολίτευσης του 60,3%, ξεκινώ μαζί με πιστούς συμμαχητές - υποστηρικτές την πορεία προς τους Αργιθεάτες, όπου Ελλάδας.

 * Διαμορφώνουμε τις θέσεις μας, με σταθερά βήματα - χωρίς βιασύνη ή δογματισμό - παρακολουθώντας τις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο... για έναν Ισχυρό Λειτουργικό Ορεινό Δήμο!!!

 Ευχόμαστε καλή δημιουργική χρονιά με υγεία, ειρήνη, καλοτυχία!

 Καλούμε τους 5540 Αργιθεάτες σε ενεργό συμμετοχή με πίστη στο Αύριο!

Δημήτρης Παπακώστας

Αιρετός ΤΑ Αχελώου Αργιθέας Καρδίτσας Θεσσαλίας.

Επικεφαλής ΠΑΤΡΙ.Δ.Α & Ομίλου Διαλόγου ΔΗ.Π.Π.Α........30-12-2018.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα