s70 smart

Koumpouriana

18 - 06 - 2019
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 89 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

D Papakostas Ενώ βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, μόλις 22 ημέρες πριν τη συγκρότηση και κατάθεση Ψηφοδελτίων στο αρμόδιο πρωτοδικείο Καρδίτσας για τις Δημοτικές Κοινοτικές εκλογές της 26/5/2019.

 Ενώ ολοκληρώνεται μια μακρά θητεία περίπου πέντε (5) ετών [ήτοι 60 μηνών] και θα έπρεπε να έχουμε τη δέουσα πλέον γνώση, εμπειρία, ψυχραιμία και υπευθυνότητα.... τον απαιτούμενο σεβασμό προς τους θεσμούς της τοπικής Δημοκρατίας και Αυτοδιοίκησης, κάποιοι από τους Αιρετούς, που εξέλεξε ο κόσμος με συντριπτικό ποσοστό .... επιμένουν να
....αυτοπυροβολούνται, να κλωτσάμε ....άγαρμπα τη μισογεμάτη καρδάρα της Αξιοπρέπειας, της Αξιοπιστίας, της Υστεροφημίας τους, εν τέλει....

 * Η απόφαση 57/12-4-2019 Δημάρχου Αργιθέας άκυρη και θεσμικά διάτρητη...

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  1. Στον ορεινό Δήμο Αργιθέας, έχουμε πετύχει μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα και λειτουργικότητα στα ανώτερα θεσμικά όργανα, το Δημοτικό συμβούλιο, την Οικονομική, την Εκτελεστική επιτροπή, χάρι στην επίτευξη τοπικής Συνεννόησης και Πατριωτικής Ενότητας, κυρίως εκ μέρους της νυν Δημοτικής Αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα του Επικεφαλής της, Δάσκαλου Γ. Χασιώτη και όλων των Συνεργατών του, των Αιρετών της Συμπολίτευσης, του Προεδρείου του Δ.Σ., όλων των συντελεστών.
  2. Παρακολουθούμε σε άλλους Δήμους και Δ.Σ., μεγάλα ρήγματα, αποσκιρτήσεις, μη απαρτία στα Δ.Σ. και γενικά μια εικόνα που δεν τιμά το λαϊκό θεσμό της Αυτοδιοίκησης.
  3. Όμως - φευ! - παρά τις συμβουλές μας προς τον νυν δήμαρχο, για ψυχραιμία και υπευθυνότητα έως τις εκλογές και τη λήξη της θητείας (31-8-2019), για σεβασμό και δημοκρατικότητα, για συλλογικότητα και Ενότητα, δυστυχώς εκείνος.... ακούγοντας, προφανώς, κακές συμβουλές.... άλλων "στενότερων συνεργατών", προέβη σε αντιθεσμική απαξιωτική ενέργεια κατά του εργατικότατου Αντιδημάρχου Αχελώου Γιάννη Τσιάκαλου, ο οποίος είναι κοντά στα τοπικά προβλήματα, στα μηχανήματα, δίπλα στους μόνιμους κατοίκους και όλους τους δημότες και από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης του 60,3% στις εκλογές του Μαΐου 2014 και στην ανάδειξη του σημερινού δημάρχου στη Δημοτική αρχή Αργιθέας.
  4. Με μια εντελώς αβάσιμη, αναιτιολόγητη, καταχρηστική, πολιτικά και νομικά ακυρωτέα απόφαση, ο απερχόμενος Δήμαρχος αφαιρεί τις αρμοδιότητες της Τοπικής Αντιδημαρχίας Αχελώου από τον κατά κοινή παραδοχή άξιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Τσιάκαλο, μόλις τέσσερις μήνες πριν την ομαλή λήξη της παρούσας δημοτικής θητείας μας, προσβάλλοντας το ίδιο το έως τώρα έργο του και για πασιφανή άσκηση ψυχολογικής πίεσης ενόψει των νέων Ψηφοδελτίων (5 Μαΐου).

 * Με μονοκρατορική και ιδιοκτησιακή αντίληψη, κόντρα στο Εκλογικό μας Πρόγραμμα για Συλλογικό, Αποκεντρωτικό Κοινοτικό μοντέλο Διοίκησης, με την άκυρη, πολιτικά, θεσμικά και νομικά "απόφαση (υπαρ.57/12-4-2019) Δημάρχου",..... "απολύει" και αφαιρεί δοθείσες και συμφωνηθείσες από όλη τη Συμπαράταξη της Ενιαίας ΑΡΓΙΘΕΑΣ, αρμοδιότητες από τον μόνιμα κατοικούντα στην ορεινή περιοχή, στο Καταφύλλι Αχελώου ΑΡΓΙΘΕΑΣ, επί 24 ώρες το 24ωρο.....3 0 μέρες κάθε μήνα...... προκαλώντας μεγάλο κενό στη Δημογραφικά ενεργή περιοχή του Αχελώου.

 Όλοι οι Κοινοτάρχες, όλων των παρατάξεων, αναγνωρίζουν και βεβαιώνουν το άριστο έργο της τοπικής Αντιδημαρχίας Αχελώου, στα χωριά Βραγκιανά - Καταφύλλι - Αργύρι - Μάραθο - Γρυμπιανά, από το 2017 έως σήμερα.

 Όλοι οι συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι και οι ενεργοί πολίτες, πλην των ελάχιστων στενών (κακών) Συμβούλων Δημάρχου, οι οποίοι τον .... οδηγούν στον πολιτικό.... γκρεμό..... με άστοχες κινήσεις.

  1. Καλώ τον Δήμαρχο Αργιθέας, ως Συνιδρυτής της μεγάλης Συμπαράταξης, της "Ενιαίας ΑΡΓΙΘΕΑΣ" (Οκτώβριο 2010 - Κιέριο Καρδίτσας), να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, της θεσμικής του θέσης με σεβασμό και Αλληλεγγύη προς τους Αιρετούς Συμβούλους και Αντιδημάρχους - ο οποίοι δεν είναι ούτε ... υπάλληλοι....ούτε .... είλωτες κανενός.

 * Να διορθώσει την άκυρη απόφαση του και να διατηρήσει την πολιτική σταθερότητα και διοικητική λειτουργικότητα του υποστελεχωμένου Δήμου, που λειτουργεί χάρι στις υπερπροσπάθειες των ακούραστων Δημοτικών Υπαλλήλων και όλων των Αντιδημάρχων και Αιρετών και των δύο παρατάξεων.

 * Να τροποποιήσει τους σκόπιμους πονηρούς υπαινιγμούς και να αποκαταστήσει την ηθική και πολιτική προσωπικότητα του νυν τοπικού Αντιδημάρχου Αχελώου Γιάννη Τσιάκαλου, με τον οποίο συμπορευόμαστε και είμαστε συναγωνιστές από τη δεκαετία του 1990 με τη θετική ψήφο των συνδημοτών μας.....

 * Με ευδόκιμη αυτοδιοικητική θητεία 20 ετών και πλέον..... Δεν είναι χθεσινός, ούτε περαστικός από τα τοπικά πράγματα, ο Αντιδήμαρχος Αχελώου Γιάννης Τσιάκαλος!

 Αρκετά! Με την απόπειρα απαξίωσης των διαχρονικά Αιρετών στην Αργιθέα....

 * Οι άκομψες ενέργειες και οι άκυρες δημαρχιακές πράξεις, θολώνουν την καλή εικόνα που όλοι μαζί πετύχαμε στο Νομό Καρδίτσας, τη Θεσσαλία...

 - Η αναγνώριση των λαθών, τιμά τους αληθινά ηγέτες .....τους έχοντες συνείδηση του καθήκοντος, του θεσμικού τους ρόλου!

 * Έχουμε όλοι αναφαίρετο Συνταγματικά κατοχυρωμένο να κάνουμε τις επιλογές μας ενόψει των προσεχών τοπικών εκλογών, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, χωρίς .... έγκριση ή αδειοδότηση, αλλά με απόλυτη ελευθερία και πατριωτικό φρόνημα!!!

 - Μας εξέλεξαν οι Αργιθεάτες για έργο και Προσφορά στην Πατρίδα...

 - Δεν μας επέλεξαν για άσκηση εξουσίας με μονοκρατορικό ύφος και ισοπέδωση των ανθρώπινων σχέσεων, της Αλληλεγγύης και Συλλογικότητας...

 - Ας συγκρατήσουμε τον ...παρορμητισμό .....όχι βεβιασμένες, άτσαλες κινήσεις....

 * Φίλοι όλοι..... Φιλτάτη η Αλήθεια και η Ορεινή Πατρίδα, η Αργιθέα μας!

 Όποιος πληγώνει τους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης, τους συναγωνιστές μας.... πληγώνει τα ίδια τα χωριά Αχελώου! Την Πατρίδα μας.....

 * Η πολιτική είναι ευγενής άμιλλα, μια έντιμη σκυταλοδρομία των προηγούμενων, στους νυν και προς τους επόμενους & ο Λαός, πάντα ελεύθερα αποφασίζει!

 * Έκκληση, ύστατη, για Ψυχραιμία & Σύνεση, χάριν του γενικού συμφέροντος!

 * Πατριωτική Ενότητα με Υπέρβαση διαφορών του παρελθόντος, η μόνη Εναλλακτική!

Δημήτρης Παπακώστας

Πρόεδρος Δ.Σ. Αργιθέας Καρδίτσας Θεσσαλίας

Συνιδρυτής Ενιαίας ΑΡΓΙΘΕΑΣ.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα