Ela na paiksoume

Koumpouriana

19 - 04 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 148 guests και one member

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

 Ολοκλήρωσε τις περιοδείες του με αισιόδοξα μηνύματα από κάθε γωνιά του Δήμου, ο υποψήφιος Δήμαρχος

28 periodeies 6 5 2019 Με τον καλύτερο τρόπο και με μηνύματα νίκης από την πρώτη Κυριακή ολοκληρώθηκαν αργά χθες το βράδυ οι περιοδείες του υποψηφίου Δημάρχου κ. Βασίλη Τσιάκου στις συνοικίες και τα χωριά του Δήμου μας. Τελευταίοι σταθμοί της περιοδείας του η Πλατεία Λάππα και οι Λαϊκές Πολυκατοικίες ενώ είχαν προηγηθεί την προηγούμενη ημέρα ο Αγ. Φανούριος και η Ευαγγελίστρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Τσιάκος στις περιοδείες του συνάντησε θερμό κλίμα και δημότες που ήθελαν να πουν το πρόβλημα τους καθώς όπως χαρακτηριστικά έλεγαν, επί πέντε χρόνια
κανείς από την παρούσα δημοτική αρχή δεν ενδιαφέρθηκε, τουλάχιστον να ακούσει τα προβλήματα τους.

 Σημαντικά ζητήματα για τους συνδημότες μας των χωριών είναι η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, τα προγράμματα αγροτικού εξηλεκτρισμού, η συντήρηση των αποστραγγιστικών δικτύων, η βελτίωση της δημοτικής οδοποιίας κ.α. Γενικότερα οι κάτοικοι των κοινοτήτων θέτουν θέματα στις περισσότερες περιπτώσεις μικρών παρεμβάσεων, που ωστόσο οδηγούν σε σημαντική βελτίωση της ποιότητας ζωής. Ακόμη ζητήματα προτεραιότητας για τους κατοίκους είναι η βελτίωση των υπηρεσιών καθαριότητας αλλά και η βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού.

 Αντίστοιχα προβλήματα συνάντησε ο υποψήφιος Δήμαρχος και στις επισκέψεις του στις συνοικίες της πόλης. Τα σκουπίδια στο κοντινό πάρκο, οι υποφωτισμένες το βράδυ γειτονιές, οι δρόμοι που πολλές φορές έχουν υποστεί μεγάλες φθορές, η γενικότερη εικόνα της εγκατάλειψης, ειδικά για όσους διαβιούν λίγο μακρύτερα από το κέντρο, ήταν στο επίκεντρο των επισημάνσεων των δημοτών.

 Ο υποψήφιος δήμαρχος κ Τσιάκος άκουσε με ενδιαφέρον τις επισημάνσεις των συνδημοτών και τόνιζε στις παρεμβάσεις του, ότι ως δημοτική αρχή μαζί με τους συνεργάτες του, θα καταβάλει συστηματική προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα. «Όσοι επιλέγουν τα χωριά μας, πρέπει να στηριχθούν για να μην μετακινηθούν προς τις μεγαλύτερες πόλεις. Για να συμβεί αυτό η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να στέκεται στο πλευρό τους, στις μικρές ή μεγαλύτερες παρεμβάσεις που ζητούν. Η κατάσταση στην καθαριότητα και τον ηλεκτροφωτισμό με καλύτερο προγραμματισμό μπορεί να βελτιωθεί γρήγορα. Όμως σε όλα τα θέματα που τίθενται από τους κατοίκους των χωριών και της πόλης, η εκάστοτε δημοτική αρχή μπορεί να έχει άποψη και να προσπαθεί για την επίλυση τους. Πρέπει πάνω από όλα να έχει γρήγορα αντανακλαστικά και να ενημερώνει τον δημότη για τις ενέργειες της. Υπάρχουν δυνατότητες με σωστό σχεδιασμό να παρεμβαίνουμε αποφασιστικά εκεί που χρειάζεται. Το έχουμε αποδείξει ως Περιφερειακή Αρχή. Γνωρίζουν οι κάτοικοι των χωριών αλλά και της πόλης πως από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη βρέθηκα πάντα δίπλα τους. Σε όλα τα χωριά έχουμε πραγματοποιήσει και εκτελέσει έργα και παρεμβάσεις που βελτίωσαν τη ζωή των κατοίκων. Με την ίδια λογική της έγκαιρης παρέμβασης και της αποτελεσματικότητας θα συνεχίσουμε και ως δημοτική αρχή. Όλα αυτά τα χρόνια τα καταφέραμε επειδή πάντοτε ήμασταν δίπλα στον πολίτη και στις ανάγκες του, τον ακούγαμε και συζητούσαμε μαζί του. Με τη ίδια λογική θα συνεχίσουμε» έκλεινε τις παρεμβάσεις του ο υποψήφιος Δήμαρχος. Ο κ. Τσιάκος το βράδυ της Παρασκευής και ώρα 9 μ.μ. κλείνει το επίσημο μέρος της προεκλογικής του εκστρατείας με την κεντρική ομιλία στην πλατεία Δικαστηρίων.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
Tyxaia_eikona_130.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα