s70 smart

Koumpouriana

16 - 09 - 2019
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 199 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας

D Papakostas Την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κκ Τιμοθέου λάβαμε κατά την επίσκεψη μας στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος στην Καρδίτσα προχθές- Δευτέρα 3 Ιουνίου.

 Μας υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη εκτίμηση και αγάπη - η οποία είναι αμοιβαία, όπως και ο σεβασμός μας - τόσο ο ίδιος ο Μητροπολίτης μας, όσο και οι στενοί συνεργάτες του, πρωτοσύγκελος π. Αμφιλόχιος και ο αρχιδιάκονος π. Θωμάς.

 Συζητήσαμε θέματα Τοπικά αλλά και Ενοριακά.

 Ευχαριστήσαμε τον Σεβασμιότατο για την ολόθερμη στήριξη του στις ορεινές ενορίες του Αχελώου και Αργιθέας, στους ιερείς και επιτρόπους μας.

 Στους αδύναμους, τα παιδιά, τις υπερήλικες γυναίκες, τις πολύτεκνες!

 Μας δήλωσε ότι, σχεδιάζει και επιθυμεί να επισκεφθεί τα χωριά Αχελώου το διήμερο 11 & 12 Ιουλίου.

 * Να χοροστατήσει στη Θεία Λειτουργία, την ημέρα εορτής του Αγίου Παϊσίου, στον νεοανεγερθέντα Ιερό Ναό, στο Μελάνυδρο ενορίας Μαράθου.

 Θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για όλους και ιδιαίτερα για όσους συνέδραμαν στο Θεάρεστο έργο της ανέγερσης του Ναού.

 * Να τελέσει τα Θυρανοίξια στον Ι. Ν. Αγίων Νεκταρίου και Βλασίου στα Βραγκιανά Αχελώου Αργιθέας Καρδίτσας, που αναστηλώθηκε με τις προσφορές πιστών ενοριτών, του αρχικού Δωρητή Νικ. Γ. Τσιατσιάνη (από Φλωρέσια) και τη στήριξη των επιτρόπων, του εφημέριου Παπα-Δημήτρη Αγόρη και του ακούραστου Ενορίτη Ευάγγελου Ελ. Καραγιάννη, που έχει αναλάβει αφιλοκερδώς τον όλο συντονισμό και ο οποίος έχει το χάρισμα της πειθούς και αποτελεσματικότητας.

 Έχει επίσης συμβάλλει και στην αναμόρφωση του κεντρικού Κοιμητηρίου και του Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, της Παληακκλησιάς Βραγκιανών.

 * Υπενθυμίσαμε στον Μητροπολίτη μας τα δίκαια αιτήματα της απόμακρης οικολογικής και Δημογραφικά ενεργής περιοχής Αχελώου.

 Παρέμβαση του στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και Βουλευτές νομού για:

  1. Χρηματοδότηση και Δημοπράτηση άμεση του σημαντικού έργου Ασφαλτόστρωσης της Διανομαρχιακής σύνδεσης από Βραγκιανά έως Ρόγκια-Φελίκι-Κέδρα Αγράφων Ευρυτανίας (6 χλμ),για το οποίο είναι πλήρης ο φάκελος και έχουν εγκριθεί τα Περιβαλλοντικά με απόφαση Π.Σ. Θεσσαλίας (Δεκέμβριο 2018).
  2. Επίσης, του δρόμου από Αργύρι έως όρια Αιτωλοακαρνανίας (5χλμ.) - ολοκλήρωση των περιβαλλοντικών και του φακέλου του έργου αυτού, καθότι έχει ήδη εγκριθεί πίστωση 2.500.000€ από Υπ Υποδομών - Περιφέρεια Θεσσαλίας, με τη συνδρομή της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας Π. Βράντζα.

*Σύντομα θα υπάρξει τελική ανακοίνωση από το γραφείο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Δημήτρης Παπακώστας.

Ο καιρός στο Καταφύλλι

01 Faslis Xristos

Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα