Ela na paiksoume

Koumpouriana

29 - 03 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 113 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

01 Korlou Olga  Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των σταυρών για τους Δημοτικούς Συμβούλους του δήμου μας, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους δημότες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και με την ψήφο τους την περασμένη Κυριακή επέλεξαν τους συμβούλους που θα συγκροτήσουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που με την ψήφο σας και στα 20 χωριά και στα 26 εκλογικά τμήματα και ιδιαίτερα τους κατοίκους της γενέτειράς μου, του Λεοντίτου, οι οποίοι με την ψήφο τους με εξέλεξαν στη θέση της δημοτικής συμβούλου Αργιθέας.

  Ταυτόχρονα, να συγχαρώ και όλους όσους συμμετείχαν ως υποψήφιοι στην εκλογική διαδικασία δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους για τον τόπο και την κοινή αγωνία που όλους μας διακατέχει για την επόμενη ημέρα και οι οποίοι έδωσαν έναν δυνατό και έντιμο προεκλογικό αγώνα. Ιδιαίτερα οφείλω όμως να σταθώ και να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου με την Δημοτική παράταξη “ΑΡΓΙΘΕΑ νέα εποχή”, με τους οποίους συμπορεύτηκα όλη την προηγούμενη περίοδο και θα συμπορευθούμε για τα επόμενα 4 χρόνια. Να συγχαρώ κι όλους όσους εκλέχτηκαν στο Συμβούλιο από τους άλλους δύο συνδυασμούς .Ο δρόμος που ξεκινήσαμε συνεχίζεται και θέλουμε κι όλους εσάς συνοδοιπόρους άσχετα με τη θέση που βρέθηκε ο καθένας προεκλογικά. Στη δύσκολη πραγματικότητα που θα κληθούμε όλοι αύριο να αντιμετωπίσουμε, δεν υπάρχει η πολυτέλεια χάραξης διαχωριστικών γραμμών. Ας συνταχθούμε όλοι δημιουργικά στο πλευρό του νέου μας δημάρχου, Ανδρέα Στεργίου, για να υλοποιήσει το πρόγραμμα της παράταξης για το καλό της Αργιθέας.

Προχωράμε όλοι μαζί

Σας ευχαριστώ όλους

Όλγα. Η. Κορλού

  Υ.Γ. Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τη φιλόξενη ιστοσελίδα katafylli.gr και τον διαχειριστή της, Κ. Π. Τσιάκαλο για τη συμβολή του στη δημοσιοποίηση προεκλογικά των θέσεων όλων των παρατάξεων αλλά και την προβολή της Αργιθέας γενικότερα.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
Tyxaia_eikona_237.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα