Ενημέρωση από την Πανελλήνια Συνομοσπονδία Θεσσαλών
Στο πλαίσιο των επαφών με Θεσσαλούς επιχειρηματίες η νεοσύστατη Πανελλήνια Συνομοσπονδία Θεσσαλών συναντήθηκε με τον Λαρισαίο Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Unicert Δρ. Δημήτρη Δερπάνη.
Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών Δρ. Στέφανος Γ. Κούτρας αφού ενημέρωσε για τους σκοπούς της Συνομοσπονδίας συνεχάρη τον Διευθύνοντα Σύμβουλο με δεδομένο ότι η Unicert σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει αναπτύξει μια ξεχωριστή δραστηριότητα στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και ειδικότερα στον τομέα πιστοποίησης προσόντων.
Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοίνωσε ότι προσφέρει 20 υποτροφίες δωρεάν σε απόρους Θεσσαλούς για την επιμόρφωση και πιστοποίηση στις νέες τεχνολογίες αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ. Επίσης ο Όμιλος στο πλαίσιο έναρξης συνεργασίας με την Συνομοσπονδία θα χορηγήσει 1000 υποτροφίες σε παιδιά Θεσσαλών για την αντίστοιχη πιστοποίηση με έκπτωση 50%.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο email της Συνομοσπονδίας έως 31/12/2019
Ο πρόεδρος κ. Κούτρας ευχαρίστησε τον Όμιλο Unicert και εξήρε τη δραστηριότητα του Δρ Δημήτρη Δερπάνη και προσκάλεσε τον ίδιο και τους συνεργάτες του στη Κεντρική Εκδήλωση για την 138η επέτειο από την Απελευθέρωση της Θεσσαλίας την Κυριακή 1/12/2019 στην Αθήνα.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γεν. Γραμματέας της "Πανθεσσαλικής Στέγης" κ. Λάζαρος Καραούλης, η υπ. Δημοσίων Σχέσεων κα Τατιάνα Κόγια καθώς και ο Πρόεδρος των Θεσσαλών Πιερίας κ.Θωμας Σιάτρας. Από την πλευρά του ομίλου παρών ήταν και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Unicert Δημοσιογράφος κ. Αντώνης Λιάρος.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και εγκαινίασε μια εξαιρετική συνεργασία.
Για το Δ.Σ. Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών
Ο Πρόεδρος








