Για την σημερινή επέτειο της Επανάστασης του 1821 ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Γιώργος Κατσούλας απεύθυνε τον χαιρετισμό του για την Εθνική μας γιορτή και συγχρόνως ένα αισιόδοξο μήνυμα για τις δύσκολες ώρες που διανύει η χώρα μας εξ αιτίας του κορονοϊού.
Σήμερα γιορτάζουμε την επέτειο της Επανάστασης του 1821, τη μεγάλη μας εθνική γιορτή. Τότε, αν και πιο αδύναμοι επαναστατήσαμε απέναντι σ’ έναν πολύ ισχυρότερο εχθρό. Δεν φοβηθήκαμε. Ξέραμε ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας γιατί διεκδικούσαμε το ύψιστο αγαθό της Ελευθερίας. Κι όντως, λίγοι και χωρίς όπλα αλλά ενωμένοι, με τη δύναμη της θέλησης και την αγάπη μας για την Πατρίδα, καταφέραμε και νικήσαμε!
Φέτος, οι συνθήκες είναι τέτοιες που δεν μας επιτρέπουν εορταστικές εκδηλώσεις για να τιμήσουμε τους αγωνιστές του ‘21. Αντιμέτωποι με την πανδημία του κορονοϊού, ζούμε δύσκολες καταστάσεις. Επειδή όμως δεν ξεχνάμε την ιστορία μας, αλλά αντίθετα, εμπνεόμαστε από αυτή, ξέρουμε πως θα βγούμε νικητές και απ’ αυτό τον αγώνα. Αρκεί να επιδείξουμε πάλι τις αρετές της ομοψυχίας και της αλληλεγγύης. Αρκεί να είμαστε και πάλι ενωμένοι και αποφασισμένοι!








