22 - 04 - 2026
Είσοδος μελών

Ela na paiksoume

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας

 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμοθέου και τις άοκνες παρεμβάσεις των μελών της Διαχειριστικής Επιτροπής, του ιερέως - Αρχιερατικού επιτρόπου Δ. Αγόρη, του Νίκου Χ. Λέτσιου, του Δ. Κ. Χαντζή και Πάνου Οικονόμου - Θαν. Μ. Οικονόμου, έφθασε στο Καστρομονάστηρο της 'Αγιάς Σωτήρας' Βραγκιανών Αχελώου Αργιθέας Καρδίτσας Θεσσαλίας, η δωρεά της ισχυρής εταιρίας ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ΑΕ/200 καρέκλες.

 Στη φωτογραφία φαίνονται ο ιερέας μας και τα δύο μέλη της Δ.Ε.

 Σημειωτέον ότι τέλη Αυγούστου είχαμε και τη θετικότατη εξαγγελία του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κώστα
Νούσιου για ολική κάλυψη του κόστους συντήρησης των Αγιογραφιών του ναού Σωτήρος Βραγκιανών (40.000€).

 Με εγγραφή κωδικού στον προϋπολογισμό του 2021.

 Ο Τοπικός Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας με σεμνότητα και ταχύτητα ανταποκρίθηκε στο πάνδημο αίτημα όλων των Βραγκιανιτών και δημοτών χωριών Αχελώου.

 Η ΤΕΡΝΑ ΑΕ έχει βοηθήσει πολλαπλά το Μοναστήρι μας και την περιοχή.

 Διέθεσε για πλακόστρωση, διαπλάτυνση δρόμου από Νεχώρια, τσιμεντοστρώσεις.

 Την περίοδο 2007-2010 (Δημαρχία Θαν. Μ. Οικονόμου - Προεδρία Δ.Σ. Ν. Χ. Λέτσιου - Αντιδημαρχία Γ. Κ. Σακελλάρη).

 Η "Αγιά Σωτήρα" δείχνει το θαύμα της, στέκεται ακοίμητος φρουρός, παντοτινά δίπλα στους πιστούς ενορίτες, Εκκλησιαστικό Σύμβολο της ευρύτερης περιοχής της κοιλάδας Αχελώου και Νότιας Πίνδου!

 Η Ορεινή Πατρίδα, ευχαριστεί τη δωρήτρια Εταιρία, τη Διοίκηση του ομίλου ΓΕΚ- ΤΕΡΝΑ, τα εργατικά μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής.

 Τον συμπαραστάτη όλων μας, Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κ.κ. Τιμόθεο.

 * Αναμένουμε και τα ευχάριστα νέα από την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ΑΕ, για την επίσπευση διαδικασιών έγκρισης του μεγάλου αναπτυξιακού έργου, του Υδροηλεκτρικού Καταφυλλίου (λεγόμενο Αυλακίου) - 60 MW - επί του ποταμού Αχελώου (στο Αρδάνοβο), του οποίου ο φάκελος - σύμφωνα με πληροφορίες μας- κατατίθεται ή ήδη έχει κατατεθεί στο αρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης.

 Ένα μεγαλόπνοο έργο Αειφορίας που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα της περιοχής: Αναπτυξιακά - Δημογραφικά - Οικοτουριστικά!!!
Δημήτρης Παπακώστας

 

  Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα: 
 
01 Masthead
 
02 Twitter 2
 
03 F B
 
Ο καιρός στο Καταφύλλι

Koumpouriana

Σελίδες μελών
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα