Ela na paiksoume

Koumpouriana

30 - 09 - 2023
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 331 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

SYRIZA Orizontio Πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 24 Ιουνίου, εκδήλωση στο Apolis Πισίνα, με σκοπό τη γνωριμία των παλαιών και νέων μελών ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Μουζακίου.

 Απόλυτα ικανοποιητική η παρουσία των νέων μελών ενώ παραβρέθηκαν ο βουλευτής του κόμματος Σπύρος Λάππας, οι πρώην βουλεύτριες Παναγιώτα Βράντζα και Χρυσούλα Κατσιαβριά, και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Έλενα Γερούκη, Θωμάς Καλιάς, και Ουρανία Παπαζεύκου. Μετά από σύντομη τοποθέτηση του σ. Σπύρου Λάππα, αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος από τα παραβρισκόμενα μέλη, κυρίαρχο θέμα του οποίου αποτέλεσε η καθημερινότητα και τα προβλήματά της, που ταλανίζουν την κοινωνία, αποτέλεσμα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής και των επιλογών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 Ειδικότερα, ο διάλογος επικεντρώθηκε στην ακρίβεια, όπου είμαστε, δυστυχώς, πρώτοι στην Ευρώπη, αλλά και στην τιμή του ηλεκτρικού, των καυσίμων και στα είδη πρώτης ανάγκης. Στον πληθωρισμό, που το Μάιο ξεπέρασε το 11% και αναμένεται να ξεπεράσει το 12% για το μήνα Ιούνιο, με δραματικές επιπτώσεις ιδιαίτερα στα χαμηλά εισοδήματα.

 Κουβεντιάστηκαν, επίσης, ζητήματα όπως η αδιαφάνεια, και η αναξιοκρατία, το έλλειμμα δημοκρατίας με τον αυταρχισμό και την αστυνομοκρατία, τα προβλήματα στο χώρο της υγείας και η προσπάθεια της κυβέρνησης της ΝΔ για ιδιωτικοποίησή της, παρά την τραγική διαχείριση της πανδημίας με τους περισσότερους των 30.000 νεκρούς.

 Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στην εγκατάλειψη της υπαίθρου και του πρωτογενούς τομέα αλλά και στη λεηλασία του φυσικού πλούτου από ολιγαρχικά συμφέροντα, που στηρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ.

 Τέλος, απ’ όλους επισημάνθηκε και η εγκατάλειψη της πληγείσας από τον «Ιανό» περιοχής μας και οι μεγάλες ως προς αυτό ευθύνες τόσο του κου Αγοραστού και της Περιφέρειας Θεσσαλίας όσο και του Δήμου Μουζακίου και του Δημάρχου του κου Στάθη, προσωπικά.

 Έκδηλη σε όλους η διάθεση για αγώνα αλλά και η βεβαιότητα ότι οι επερχόμενες εθνικές εκλογές θα δώσουν στο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ την πρωτιά και την ισχυρή εντολή για συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης, με την προγραμματική σύγκλιση ευρύτερων δυνάμεων από την Αριστερά μέχρι το Κέντρο. Προγραμματική σύγκλιση με θεμέλιο τη δίκαιη ανάπτυξη, την κοινωνική δικαιοσύνη, τη διεύρυνση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων, την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της ανεργίας, τη δημοκρατία και την κοινωνική αλληλεγγύη.

 Με τα 170.000, πλέον, μέλη το σύνθημα που δίνεται είναι: Παρέμβαση σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, σε κάθε χώρο δουλειάς και εκπαίδευσης, σε δρόμους και πλατείες, για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Από την ΟΜ / ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Μουζακίου

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
01 Masthead
 
02 Twitter 2
 
03 F B
 
04 Youtube   05 flickr  

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
P_501_Img191.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές 2023
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα