Ela na paiksoume

Koumpouriana

26 - 04 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 398 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας

D Papakostas Από το έγκυρο Epirus post μαθαίνουμε ότι και η Περιφ. Αρχή Ηπείρου... «συναγωνίζεται» σε βραδυπορία την γειτονική Περιφ. Αρχή Θεσσαλίας:

 ^ 12 χρόνια υπό... κατασκευή ο δρόμος από Τύρια ΔΕ Σελλών Δήμου Δωδώνης Ιωαννίνων έως Συστρούνι Λάκκας Σουλίου - όπου πρόσφατα γιορτάστηκε η μάχη των Σουλιωτών κατά του πασά: 9-6-1800

 ^ 12 χρόνια: υπό διαρκή μελέτη ο σχολικός χωματόδρομος από Θεσσαλικά Βραγκιανά έως Ρόγκια και όρια Ευρυτανίας (6 χλμ)...!!! από το 2012 η ρητή υπόσχεση στη Βουλή του τότε Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας [Επιτροπή Ορεινών].

 • Περιφερειάρχης Ηπείρου: αργήσαμε στον δρόμο Τύρια - Συστρούνι γιατί βρήκαμε... σαθρά εδάφη (ΣΣ: υψόμετρο κάτω από 400 μ...)

 •• Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: Για Ρόγκια Δεν υπάρχουν χρήματα... ζητήσαμε από κυβέρνηση και αναμένουμε.... (ΣΣ: Δεν επισκέφθηκε ποτέ τον σχολικό αυτό δρόμο όπου βασανίζονται μικρά παιδιά για τα σχολεία τους και οι κτηνοτρόφοι)!

 * Η Κυβέρνηση - οι Βουλευτές να εξετάσουν τις πολιτικές των εκάστοτε Περιφερειαρχών έναντι ορεινών απόμακρων περιοχών, αν δίκαια κατανέμονται οι εθνικοί και ευρωπαϊκοί πόροι, αν τηρείται η διάταξη 101 Παρ 4 του Συντάγματος υπέρ ορεινών και η ΣΛΕΕ αρθρ 175επ. Άλλως υπάρχει ο δρόμος Αναφορών σε Ευρωπαϊκά όργανα.

  • Ένας άλλος δρόμος που... επί δεκαετίες δεν τελειώνει με άσφαλτο είναι το τμήμα: Μεσόπυργος Άρτας έως Αυλάκι Αιτωλ/νίας.., ως πότε;

 ^ Τι κάνουν οι φίλοι Αρτινοί;;;

Δημήτρης Παπακώστας 1-8-22

 • τι αποκαλύπτει το άρθρο:

  

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
01 Masthead
 
02 Twitter 2
 
03 F B
 
04 Youtube   05 flickr  

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
Tyxaia_eikona_116.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα