
Ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πόλεμοι. Ένταση της εκμετάλλευσης της εργατικής δύναμης, θυσία της ζωής και της ασφάλειας του λαού για τα κέρδη των εκμεταλλευτών, χτύπημα των λαϊκών δικαιωμάτων και ελευθεριών, είναι ορισμένα από όσα συνθέτουν τη σημερινή πραγματικότητα, το Γολγοθά και τα Πάθη των λαών στη χώρα
Όσοι όμως ισχυρίζονται ότι «ζούμε μια πραγματικότητα που δεν πρέπει να αγνοούμε», λένε μόνο τη μισή αλήθεια από συμφέρον ή από συμβιβασμό.
Γιατί αυτή η πραγματικότητα εξελίσσεται, αλλάζει. Ο συσχετισμός δυνάμεων δεν είναι αναλλοίωτος.
Μετά τη βαρυχειμωνιά έρχεται η άνοιξη, η αναγέννηση, η ζωή. Μετά την βδομάδα των παθών, έρχεται η ανάσταση.
Ο ιμπεριαλισμός δεν είναι παντοδύναμος, ούτε αιώνιος. Ωριμάζει η ανάγκη για βαθιές πολιτικές-οικονομικές-κοινωνικές αλλαγές.
Με ισχυρό ΚΚΕ στη Βουλή, σε Περιφέρεια και Δήμους, στα κινήματα και οργανωμένο λαό, κυοφορείται η δυνατότητα γενικής αντεπίθεσης.
Καλή Ανάσταση λοιπόν!






