Ela na paiksoume

Koumpouriana

29 - 03 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 333 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

SYRIZA Orizontio Οι πρώτες εκλογές ανέδειξαν απροσδόκητα νικήτρια τη ΝΔ και ηττημένο το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Για τις δεύτερες εκλογές το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα ήταν σαφές: Ανασυγκρότηση, ενότητα, μάχη. Και στη μάχη της 25ης Ιουνίου ο ΣΥΡΙΖΑ θα πορευτεί με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία, τον κόσμο της εργασίας και στη νέα γενιά. Η συνολική αποτίμηση της παρουσίας του κόμματος θα γίνει μετά. Άλλωστε, η κάλπη στις δεύτερες εκλογές παραμένει άδεια.

 Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα δώσαμε και σαν ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μουζακίου ένα δυνατό και έντιμο αγώνα, με κινητοποίηση των μελών μας, που ανταποκρίθηκαν - και σε τοπικό επίπεδο - στην πρόσκληση για συστράτευση, αψηφώντας, σειρήνες, φόβο και υποσχέσεις.

 Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες και τους αρνητικούς εκλογικούς συσχετισμούς που αποτυπώθηκαν στις κάλπες της 21ης Μαΐου, αλλά εμείς πάμε να αναμετρηθούμε με τη δεξιά και να διεκδικήσουμε κάθε ψήφο. Και στη νέα εκλογική μάχη θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να αποτρέψουμε τη ΝΔ να εφαρμόσει την πολιτική της για νέα λιτότητα. Μοναδικό μας μέτωπο η δεξιά και οι πολιτικές της.

 Ήδη βγαίνουν στη φόρα δημοσιεύματα για συμφωνίες της κυβέρνησης της ΝΔ με ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα για μη αύξηση μισθών, μη ξεπάγωμα τριετιών, μείωση δαπανών, κατάργηση επιδότησης στην ενέργεια, αύξηση εισφορών ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων, κ.λπ. Μέτρα που είναι σίγουρο ότι θα λάβει το κόμμα της ΝΔ, ιδίως αν εξασφαλίσει αυτοδυναμία ή, ακόμα χειρότερα, αν κυριαρχήσει στο πολιτικό σκηνικό, που θα επιτρέψει στο Μητσοτάκη συνταγματική αναθεώρηση mε επιθέσεις στα δημόσια αγαθά, στα δημοκρατικά δικαιώματα, στο κοινωνικό κράτος και σε ιδιωτικοποιήσεις των πάντων.

 Ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μουζακίου θα δώσουμε και στη νέα εκλογική μάχη όλες μας τις δυνάμεις για να αποφευχθεί η καταστροφή του τόπου. Και γι’ αυτό καλούμε όλους τους φίλους και δημοκρατικούς πολίτες να συστρατευθούν μαζί μας. Μαζί θα διεκδικήσουμε κάθε ψήφο και κάθε πιθανότητα να κερδίσουμε.

Για την ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μουζακίου

Άρης Γκαγκάς

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
03 F B
 
02_Twitter_2.jpg
 
04 Youtube   05 flickr  

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
P_501_Img063.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα