Ela na paiksoume

Koumpouriana

26 - 04 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 754 guests και one member

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

040 Episkepseis «Ο Ελληνικός λαός αναγνωρίζει τα όσα προσέφερε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τα τέσσερα τελευταία χρόνια και αυτό το απέδειξε στις κάλπες της 21ης Μαΐου και θα το αποδείξει εκ νέου στις εκλογές της 25ης Ιουνίου δίνοντας ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη σχηματισμού κυβέρνησης», τόνισε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός, δίνοντας ισχυρό μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εκλογές.

 «Από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι και σήμερα όπου αναλάβαμε τη διακυβέρνηση της χώρας μας, καταφέραμε παρότι αντιμετωπίσαμε διαδοχικές εξωγενείς κρίσεις, να μειώσουμε σε ρυθμό ρεκόρ το δημόσιο χρέος, να

εξασφαλίσουμε τη σταθερή ανάπτυξη της οικονομίας μας, να μειώσουμε την ανεργία κατά 8% και να δημιουργήσουμε περισσότερες από 300.000 νέες θέσεις εργασίας. Η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή εκπροσώπησης διεθνώς και να επιτευχθεί αυτό είναι αναγκαίο να εξασφαλίσουμε ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας», σημείωσε ο κ. Κωτσός.

 «Ο πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας είναι όλες οι πολιτικές οι οποίες εφαρμόζουμε να έχουν ως γνώμονα το κοινό καλό και ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Γι αυτό και καταφέραμε τα τελευταία 4 χρόνια να βελτιώσουμε σημαντικά την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Για να καταφέρουμε να χτίσουμε την Ελλάδα του αύριο είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε πολιτική σταθερότητα. Όλοι μαζί στις εκλογές της 25ης Ιουνίου συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά έχοντας στραμμένο το βλέμμα μας στο μέλλον», ολοκλήρωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός.

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
03 F B
 
02_Twitter_2.jpg
 
04 Youtube   05 flickr  
Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
107_0587.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα