25 - 04 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 132 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία
06 Koutras Nana StergiopoulosΚοινή Συνέντευξη Τύπου θα δοθεί το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα, από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων Στέφανο Κούτρα «Η Πανθεσσαλική Στέγη», την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων Νανά Μαυραντζά και τον Πρόεδρο της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας Μανώλη Στεργιόπουλο.

Η Συνέντευξη πραγματοποιείται με αφορμή της συμπλήρωσης 40 ετών από την ίδρυση της «Πανθεσσαλικής Στέγης» και έχει ένα στόχο, την ανακοίνωση πρωτοβουλιών από τους θεσμικούς πολιτιστικούς φορείς για την συμβολή στον Πολιτισμό και την Ανάπτυξη της αγαπημένης πατρίδας μέσα από κοινές πρωτοβουλίες και κοινές δράσεις καλώντας όλους τους ενεργούς πολίτες της Θεσσαλίας (επιστήμονες, επιχειρηματίες, αυτοδιοικητικούς, μέλη σωματείων).

Μεταξύ άλλων τα θέματα που θα παρουσιαστούν είναι τα εξής:

  1. Αίτημα της «Πανθεσσαλικής Στέγης» στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την πραγματοποίηση της 1ης Έκθεσης Θεσσαλικών Προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα με παράλληλες δραστηριότητες, Πανελλαδική Συνδιάσκεψη Θεσσαλικών Σωματείων, Συμμετοχή Θεσσαλών καλλιτεχνών από διαφορετικά είδη μουσικής.
  2. Η 50η Διεθνούς Γιορτή Πολιτισμού Καραϊσκάκεια  που θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 27 Ιουνίου 2017 και η οποία, λόγω του επετειακού χαρακτήρα της, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή.
  3. Τέλος θα παρουσιαστεί το Παναργιθεάτικο Αντάμωμα που γίνεται κάθε χρόνο αρχές Ιουλίου στην Αργιθέα, την 2η συνάντηση Νεολαίας Αργιθεατών, το 14ο Παναργιθεάτικο Συνέδριο και το Φεστιβάλ Λίμνης Στεφανιάδας.
Για τους Φορείς
Ο Πρόεδρος
Πανθεσσαλικής Στέγης
Στέφανος Κούτρας
Η Πρόεδρος
Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων
Νανά Μαυραντζά
Ο Πρόεδρος
Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν.Καρδίτσας
Μανώλης Στεργιόπουλος
Ο καιρός στο Καταφύλλι
Τυχαία εικόνα
phoca_thumb_l_040_DSC_0534.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα