19 - 01 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 66 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Kali xroniaΤην Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11:00 π. μ., θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Σύλλογος Αργιθεατών Θεσσαλών «Η ΕΣΤΙΑ» στα γραφεία του Συλλόγου, Σολωμού 35, Αθήνα.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με μουσική και τραγούδια η Αργιθεάτικη ΖυγιάΣτέλιος Κωφός, Γιώργος Κόνιαρης, Δημήτρης Ράπτης και Νίκος Πάτας.

elato sathΤο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου (εκλέχθηκε στις 19 Μαρτίου 2017), αποφάσισε να τιμήσει τα μέλη των προηγούμενων Διοικητικών Συμβουλίων σε εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 10:30, στα γραφεία του Συλλόγου, Σολωμού 35, Αθήνα.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στην γενικότερη προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου για την επαναδραστηριοποίηση του Συλλόγου.

elato sathΣε κλίμα ενότητας και με εμφανή διάθεση συνεργασίας από όλους, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου, η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου Αργιθεατών μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 19 Μαρτίου 2017 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Αθανάσιος Κωφός.

Α Αντιπρόεδρος: Περικλής Κωσιωρής.

Β Αντιπρόεδρος: Χρήστος Φασλής.

Γενικός Γραμματέας: Νικόλαος Μακρυγιάννης.

Ειδικός Γραμματέας: Θεοφάνης Ποζιός.

Ταμίας: Φωτεινή Τσιακάλου.

elato sathΜε απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου Αργιθεατών Θεσσαλών "Η ΕΣΤΙΑ" για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 στα Γραφεία του Συλλόγου.

Για το Δ.Σ. εκλέχθηκαν οι:

ΚΩΦΟΣ Ν. Αθανάσιος

ΚΑΜΠΑ Γ. Γλυκερία

ΚΩΣΙΩΡΗΣ Δ. Περικλής

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ Λ. Νικόλαος

Ο καιρός στην Αθήνα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
P_501_Img075.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα