Ela na paiksoume

Koumpouriana

08 - 02 - 2023
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 211 guests και one member

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

004 image

00 elato sath

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αργιθεατών Θεσσαλών «Η ΕΣΤΙΑ συγχαίρει τον συμπατριώτη μας Θεοφάνη Στάθη για τη σημαντική του συνεισφορά και χορηγία στην αγιογράφηση της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βραγκιανών!!!

003 Agios Serafeim o neos Ieromartis Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αργιθεατών Θεσσαλών "Η ΕΣΤΙΑ" εύχεται χρόνια πολλά στην πόλη της Καρδίτσας, στις Καρδιτσιώτισσες και στους Καρδιτσιώτες για τη σημερινή εορτή του πολιούχου τους Αγίου Σεραφείμ!!!

 Ακούστε το απολυτίκιο:

002 Taverna Xristos Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αργιθεατών Θεσσαλών «Η Εστία» σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου το μεσημέρι στο εξοχικό κέντρο Χρήστος, στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας 34, στο Χαλάνδρι (ώρα προσέλευσης 12:30 μεσημέρι)

 Για τη διασκέδασή σας θα φροντίσει η ΑΡΓΙΘΕΑΤΙΚΗ ΖΥΓΙΑ!

 Τηλέφωνο κρατήσεων: 2106840698

 Τιμή πρόσκλησης 25 ευρώ το άτομο (15 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών) χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση και χωρίς λαχειοφόρο αγορά.

 Σας περιμένουμε όλες και όλους (Αργιθεάτες και φίλους) για να γλεντήσουμε γνήσια αργιθεάτικα, μετά από πολύ καιρό!

00 Logo

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αργιθεατών Θεσσαλών

 Η Εστία εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την εκδημία του διακεκριμένου συμπατριώτη μας Αργιθεάτη, ομότιμου Καθηγητή ποινικού δικαίου της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ., και μάχιμου επιτυχημένου δικηγόρου Λάμπρου Μαργαρίτη με καταγωγή από τα Βραγκιανά Αργιθέας.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Πρόεδρος του Δ. Σ.

Χρήστος Δ. Φασλής

elato sath Με μεγάλη μαζικότητα παρά τις αντιξοότητες πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου Αργιθεατών Θεσσαλών Η Εστία για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής στα γραφεία του συλλόγου στις 5 Ιουνίου 2022 κατά τις οποίες ψήφισαν 96 μέλη.

 Εξελέγησαν για το ΔΣ κατά σειρά εκλογής:

Τσιατσιάνης Νικόλαος με 48 ψήφους

Φασλής Χρήστος με 45 ψήφους

Κάμπα Γλυκερία με 44 ψήφους

Αγόρη Φωτεινή με 35 ψήφους

Αγόρης Θεοχάρης με 33 ψήφους

Τσιάκαλου Φωτεινή με 28 ψήφους

04 Kalpi Καλούνται, τα μέλη του Συλλόγου Αργιθεατών Θεσσαλών "Η ΕΣΤΙΑ" να πάρουν μέρος στις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 5 Ιουνίου και από ώρα 9:30 π.μ. εώς 18:00 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου Σολωμού 35, Αθήνα.

 Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Η Εφορευτική Επιτροπή

001 Kofos Athanasios Με την παρούσα ανακοίνωση, αναγκάζομαι να σημειώσω δημόσια μερικές γραμμές για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας, που τόσο άδικα και αναιτιολόγητα κακοποιείται από τον συμπατριώτη μας και πρώην Γραμματέα του Συλλόγου Δημήτρη Παπακώστα στον ιστότοπό σας, πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή κατά την οποία ο εν λόγω συμπατριώτης ασχολείται με τα κοινά και είναι γνώστης τόσο των θεμάτων του Συλλόγου μας, όσο και των προβλημάτων της Αργιθέας.

 Ασφαλώς και δεν είναι η ώρα να απαντήσω ξεχωριστά σε όσα αναφέρει, κρίνω όμως

«Εκλογές 5 Ιουνίου 2022»

02 Kalpi ekloges Αγαπητοί Συμπατριώτες σάς καλούμε να συμμετέχετε μαζικά στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Αργιθεατών Θεσσαλών Η Εστία που θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του συλλόγου (Σολωμού 35, Αθήνα, 5ος όροφος), στις 5 Ιουνίου 2022 από τις 9:30 ώρα το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

 Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

 Όσες και όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιες/οι μπορούν να το δηλώσουν έως 30.5.2022 στο μέλος της εφορευτικής επιτροπής Παναγιώτη Παπαντώνη στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 6971570053.

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ανακοίνωση του Σ.Α.Θ. «Η ΕΣΤΙΑ»

elato sath Αγαπητοί συμπατριώτες, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αργιθεατών Θεσσαλών «Η ΕΣΤΙΑ» σας προσκαλεί στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Συλλόγου μας, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 στις 10:30 το πρωί στα γραφεία του συλλόγου μας.

 Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

 1. Διοικητικός Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.

 2. Οικονομικός Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.

 3. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

 4. Προκήρυξη εκλογών για νέο Δ.Σ. και Ε.Ε.

 Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Για το Δ.Σ.

Ο καιρός στην Αθήνα
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
01E_M_S_04.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα