16 - 04 - 2026
Είσοδος μελών

Ela na paiksoume

Γράφει ο Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

04 Koutsoxristos Theod Spiros Προσοχή στην οδήγηση και προσευχή, γι΄ αυτούς που έφυγαν από τον παρόντα κόσμο, υπενθυμίζουν, τα πολλά εικονοστάσια που βρίσκονται στην άκρη του οδοστρώματος και στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Θηβών!

 Λίγο μετά την Μάνδρα Αττικής, τα πρώτα εικονοστάσια δηλώνουν, ότι κάποιοι συνάνθρωποί μας ενεπλάκησαν, σε τροχαίο ατύχημα, σε κάποιες δε περιπτώσεις, θανατηφόρο.

 Οι πινακίδες προειδοποιούν, το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας εποπτεύει τον δρόμο, αλλά η απροσεξία των οδηγών και η μη τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθιστά την διαδρομή αυτή, επισφαλή!

 Η κατάσταση αυτή, επιδεινώνεται τις Κυριακές και τις αργίες, όταν κατά περίπτωση, μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού, ξεπερνούν τα όρια ασφαλούς οδήγησης, και εκτρέπονται της πορείας τους, προς άγνωστη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα την διατάραξη της "ασφάλειας της συγκοινωνίας" (Ν. 4619 / 2019 (ΦΕΚ Α ́95 / 11-6-2019).

 Τα εικονοστάσια σε αυτή τη διαδρομή, πολλά δυσάρεστα "έχουν να μας διηγηθούν"...

Φωτ. Σπύρος   Θεοδ. Κουτσοχρήστος   P1011700

Φωτ. Σπύρος  Θεοδ. Κουτσοχρήστος   P2285328
Φωτογραφίες: Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

 

Gia koinonika diktia
   
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
03 F B
 
02_Twitter_2.jpg
 
04 Youtube 05 flickr
                 

   

 

Ο καιρός στο Καταφύλλι

Koumpouriana

Σελίδες μελών
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Αποφάσεις και πράξεις στο Διαδίκτυο, μέσω του προγράμματος Δι@ύγεια
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα