Ela na paiksoume

Koumpouriana

29 - 03 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 85 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

G Xasiotis 3 Σχετικά με την επιστολή του προέδρου της Αδελφότητας Πηγιωτών Άρτας, Χρήστου Καπερώνη προς τους δήμους Αργιθέας και Γ. Καραϊσκάκη την οποία κοινοποιεί στις Περιφέρειες Θεσσαλίας και Ηπείρου, καθώς και στις Αντιπεριφέρειες Καρδίτσας και Άρτας σχετικά με τα έργα βελτίωσης της επαρχιακής οδού Καρδίτσας - Άρτας που πρόκειται να εκτελεστούν στις θέσεις Ξερολάγκαδο και σήραγγες Πετρωτού θα ήθελα να επισημάνω ότι:

 Στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου Αργιθέας στο Ανθηρό στις 26-8-2016 ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης καταθέσαμε πρόταση σχετική με το παραπάνω θέμα.

 Συγκεκριμένα: Να σταλεί επιστολή προς Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας - Περιφέρεια Θεσσαλίας εξ ονόματος όλων των δημοτικών συμβούλων του δήμου Αργιθέας στην οποία θα προτείνονται ως εναλλακτική πορεία διέλευσης οχημάτων κατά την περίοδο της εκτέλεσης των έργων, οι διαδρομές που προτείνονται και από τον πρόεδρο της Αδελφότητας Πηγιωτών Άρτας, Χρήστο Καπερώνη.

 Δηλαδή είτε άνωθεν των σηράγγων από το δρόμο προς 5 Αδέρφια είτε δεξιά και κάτω από τη θέση Καλάμι Πηγών (πρόφραγμα) με κόστος βελτίωσης του υπάρχοντος οδικού δικτύου, ελάχιστο έως μηδαμινό.

 Στόχος να μειωθεί η ταλαιπωρία των διερχομένων με οχήματα από Ξηρόρεμα Πετρωτού έως γέφυρα Κοράκου και να αποφευχθεί η δύσκολη έως αδύνατη (ιδίως των φορτηγών) διέλευση μέσω Πετρίλου - Αετοχωρίου - Καρφί - γέφυρας Κοράκου και αντίστροφα.

 Η πρότασή μας έγινε ομόφωνα δεκτή.

 Αναμένουμε ότι οι σχετικές επιστολές προς τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Τσιάκο και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό και σε συνεργασία με τους ομολόγους τους Άρτας και Ηπείρου, θα ληφθούν υπόψη τόσο από τους ίδιους όσο και από τις αρμόδιες Τεχνικές τους Υπηρεσίες και θα δοθεί η σχετική οδική λύση!

Είναι απαίτηση όλων!
Χασιώτης Γεώργιος
Επικεφαλής Αντιπολίτευσης στο δήμο Αργιθέας

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
P_501_Img168.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα