20 - 06 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 169 επισκέπτες και ένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

ο πρωτεργάτης της κατοχύρωσης της Φέτας στην Ε.Ε.

01 Thessaiki gi Xr Ath01 Thessaiki gi Xr AthΜε τον πρωτεργάτη της κατοχύρωσης της Φέτας στην Ε.Ε, ως ΠΟΠ προϊόν, κ. Εμμανουήλ Ανυφανστάκη, κάνει πρεμιέρα αύριο Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 στις 22:30,  η εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ» του «Astra tv», ζωντανά από το στούντιο του σταθμού στη Λάρισα, την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Αγροτική έκφραση κ. Χρήστος Αθανασιάδης.

O κ. Ανυφαντάκης, είναι ομότιμος καθηγητής Γαλακτοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τέως Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Γάλακτος Ελλάδος επί 25 χρόνια και όπως προαναφέρθηκε ήταν ο πρωτεργάτης της χώρας μας για την κατοχύρωση της Φέτας στην Ε.Ε.

Η αυριανή παρουσία του κ. Ανυφαντάκη στη «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ» αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και τον προσεχή Δεκέμβριο, αναμένεται αν έρθει στη βουλή, προς επικύρωση, η συμφωνία της CETA και έτσι οι απόψεις του ανθρώπου που γνωρίζει όσο λίγοι το θέμα και το πρόβλημα του εθνικού μας προϊόντος, είναι βαρύνουσας σημασίας.

Στο αυριανό πάνελ της εκπομπής, μαζί με τον κ. Ανυφαντάκη, θα είναι και ο συντοπίτης μας κ. Γιώργος Εμμανουήλ, ο οποίος είναι εκπρόσωπος του Δικτύου Φορέων και Πολιτών Stop, ttip, ceta, tisa στο Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Φορέων ‘Seattle to Brussels’.

Τέλος να σημειωθεί ότι στην αρχή της αυριανής εκπομπής, θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες πληροφορίες για τις πληρωμές των γεωργών και κτηνοτρόφων της χώρα μας, που αναμένονται να γίνουν το προσεχές διάστημα.

Για τους εκτός Θεσσαλίας φίλους αγρότες, μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά την εκπομπή, μέσω διαδικτύου.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα