Ela na paiksoume

Koumpouriana

19 - 04 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 390 guests και one member

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

«Ακέφαλο επί 9 μήνες το νοσοκομείο Καρδίτσας. Η κυβέρνηση αδρανεί στη στήριξη της Υγείας, επενδύει μόνο στην επικοινωνία»

10 O Tzanakopoulos stin Karditsa Περιοδεία στην πόλη της Καρδίτσας πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με επικεφαλής τον γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος και βουλευτή Α’ Αθηνών, Δημήτρη Τζανακόπουλο και τη συμμετοχή του βουλευτή Καρδίτσας, Σπύρου Λάππα.

 Το κλιμάκιο, που συνάντησε φορείς στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ-

Προοδευτική Συμμαχία στη Θεσσαλία, επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτές και το Σωματείο Εργαζομένων. Κατέγραψε, όπως τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος, τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές, ειδικά σε αυτή την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας. Επεσήμανε δε ότι «ενώ το νοσοκομείο βρίσκεται ήδη στο “κόκκινο”, εδώ και τουλάχιστον εννέα μήνες παραμένει ακέφαλο, καθώς δεν υπάρχει διοικητής».

 Ο γραμματέας του κόμματος υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όχι μόνο δεν ήταν διατεθειμένη να ενισχύσει το ΕΣΥ, αλλά αντίθετα αδρανεί και επιδίδεται από την πρώτη μέρα της πανδημικής κρίσης σε ένα κρεσέντο επικοινωνιακών παρεμβάσεων».

 Αμέσως μετά, τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφτηκαν τα τμήματα του πανεπιστημίου Θεσσαλίας που εδρεύουν στην Καρδίτσα. Συνομίλησαν με καθηγητές και φοιτητές, είδαν το έργο που επιτελείται, ενώ ενημερώθηκαν για ελλείψεις που υφίστανται σε διοικητικό και εργαστηριακό προσωπικό, καθώς και σε υποδομές.

 Το πρόγραμμα του Δ. Τζανακόπουλου συνεχίστηκε, το βράδυ της Τετάρτης, με συνάντηση με εκπροσώπους του ΤΟΕΒ Λ. Ταυρωπού, ενώ αργότερα πραγματοποιήθηκε κομματική σύσκεψη με τη συμμετοχή μελών του κόμματος από τον νομό. Το πρωί της Πέμπτης, το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα περιοδεύσει στο κέντρο των Σοφάδων και του Μουζακίου, με αντίστοιχες επισκέψεις στα Κέντρα Υγείας. Αργότερα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ της περιοχής.

 Στο κλιμάκιο συμμετείχαν οι πρώην βουλευτές Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρυσούλα Κατσαβριά Σιωροπούλου και Παναγιώτα Βράντζα, ο γραμματέας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Κωνσταντίνος Βλαχάκης, ο συντονιστής της Ν.Ε. του κόμματος, Αποστόλης Μπουγουλιάς, ο αναπληρωτής συντονιστής Θωμάς Καλιάς και άλλα στελέχη.

 Η πολιτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Θεσσαλία θα κορυφωθεί με την ομιλία του προέδρου Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα, την Πέμπτη στις 7:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Divani Palace.

Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία
Κωνσταντίνος Αγόρης

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
01 Masthead
 
02 Twitter 2
 
03 F B
 
04 Youtube   05 flickr  
Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
phoca_thumb_l_037_DSC00794.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα