Koumpouriana

12 - 08 - 2020
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 310 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

Vasilopita 2 Ο Σύνδεσμος Πετρωτιωτών "ΤΟ ΛΙΑΣΚΟΒΟ" οργανώνει εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας και «πολλά άλλα ωραία», λέει χαρακτηριστικά το Δ. Σ. του Συνδέσμου, μεταξύ των οποίων και βραβεύσεις.

 Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ, Γ΄ Σεπτεμβρίου 110 στην Πλατεία Βικτωρίας, στις 11 το πρωί

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου καλεί όλα τα μέλη, τους Αργιθεάτες και τους φίλους να τιμήσουν τόσο την εκδήλωση όσο και τους βραβευόμενους.

Γράφει ο Γιώργος Κουτσιμπογιώργος

04 DSC 0024 Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Αντάμωμα των Πετρωτιωτών Αργιθέας “ΤΟ ΛΙΑΣΚΟΒΟ” την Κυριακή το μεσημέρι στις 16 Δεκεμβρίου στην ταβέρνα Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ του χωριανού μας Κώστα Καραγιαννάκη στην Αργυρούπολη.

 Πάνω από 100 χωριανοί μας από την Αθήνα, τα πέριξ και τον Μαραθώνα βρεθήκαμε στην ταβέρνα του Κώστα και της Σπυριδούλας, όπου με πολύ οικονομική τιμή απολαύσαμε τα ωραία φαγητά που μας πρόσφεραν.

Γράφει ο Γιώργος Κουτσιμπογιώργος

03 Timitiki diakrisi DSC 0003 Για 2η φορά μετά από τρία χρόνια το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας οργάνωσε μια ξεχωριστή και όμορφη εκδήλωση στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του ΟΤΕ πλ. Βικτωρίας, στην οποία βράβευσε όλους τους νέους και τις νέες των οποίων ο ένας εκ των γονέων του κατάγεται από το χωριό και που τα τρία προηγούμενα χρόνια είχαν εισαχθεί σε Σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ ή που αποφοίτησαν απ' αυτές.

02 DSC 0731 Ο Σύνδεσμος Πετρωτιωτών "ΤΟ ΛΙΑΣΚΟΒΟ" οργανώνει εκδήλωση βράβευσης Φοιτητών και Πανεπιστημιακών καταγομένων από το Πετρωτό (Λιάσκοβο), την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 και ώρα 11:30.

 Η εκδήλωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ, Γ΄ Σεπτεμβρίου 110 στην Πλατεία Βικτωρίας.

 Μετά το τέλος των βραβεύσεων θα κεραστούν όλοι οι παραβρισκόμενοι. Το κέρασμα θα περιλαμβάνει και έκπληξη από τις Λιασκοβίτισσες!

01 Kopi vasilopitas DSC 0032 Οι Λιασκοβίτες έκοψαν την βασιλόπιτα του 2018 στην αίθουσα του Συλλόγου Αργιθεατών Θεσσαλών η οποία γέμισε από Λιασκοβίτες και φίλους που προσήλθαν να ανταλλάξουν ευχές για τον καινούριο χρόνο.

 Την ίδια μέρα έγινε και η ανάδειξη του νέου Δ. Σ. το οποίο αποτελείται από τους: Βασίλη Οικονόμου, Γιώργο Βλάχο, Φωτεινή Βλάχου, Κώστα Τσιούμα, Φάνη Καραγιαννάκη, Φωτεινή Μπαλατσούκα, Κατερίνα Κουτσικάκη, και Γιώργο Κουτσιμπογιώργο.

Γράφει ο Γιώργος Κουτσιμπογιώργος

Koutsimpougiorgos GiorgosΠραγματοποιήθηκε και φέτος στον φιλόξενο και νεοανακαινισμένο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του ΟΤΕ στις 5 Φλεβάρη η Πρωτοχρονιάτικη κοπή της πίττας του χωριού μας μαζί με την τιμητική εκδήλωση παρουσίασης της ιστορικής οικογένειες των Αλεξανδραίων που κατάγεται απ’ το χωριό μας και η οποία έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο και έχει προσφέρει πολλά όχι μόνο στην περιοχή μας, αλλά ευρύτερα στην πατρίδα, από τις αρχές του 19ου αιώνα μέχρι και σήμερα.

Pita2017Ο Σύνδεσμος Πετρωτιωτών της Αθήνας “ΤΟ ΛΙΑΣΚΟΒΟ” θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ, Γ' Σεπτεμβρίου 110, δίπλα από το κτήριο του ΟΤΕ στην πλατεία Βικτωρίας. 

Μαζί με την πίτα σε ανάμνηση των 150 χρόνων από την επανάσταση των Αργιθεατών στη Μονή Σπηλιάς με αρχηγό τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ εκ Πετρωτού θα γίνει και η παρουσίαση της ιστορικής οικογένειας των Αλεξανδραίων από τις αρχές του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα.

Kopi pitas 2016 Η εκδήλωση με αφορμή την κοπής της πίτας του Συνδέσμου Πετρωτιωτών και την απότιση τιμής στον αείμνηστο γιατρό Θωμά Βαϊνά τιμήθηκε από πολύ κόσμο, εκπροσώπους συλλόγων και τον Δήμο Αργιθέας.

 Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν και οι δύο νοσοκόμες, Νίκη Στάθη και Σταυρούλα Βαϊνά – Ρίνη,που υπηρέτησαν μαζί με το γιατρό στον υγειονομικό σταθμό Πετρωτού και υπήρξαν πολύτιμες συνεργάτιδές του.

Kali xronia Ο Σύνδεσμος Πετρωτιωτών Αργιθέας ''ΤΟ ΛΙΑΣΚΟΒΟ'' θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 31 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ, 3ης Σεπτεμβρίου 110, στην Πλατεία Βικτωρίας.

 Στην ίδια εκδήλωση και με ειδική τελετή, ο Σύνδεσμος Πετρωτιωτών θα τιμήσει τον αείμνηστο Γιατρό Βαϊνά Θωμά.

DSC 0004 01 Ο Σύνδεσμος Πετρωτιωτών της Αθήνας, σε εκδήλωση που οργάνωσε στην Αθήνα, τίμησε και απένειμε τιμητική πλακέτα στον Λιασκοβίτη Καθηγητή - Συγγραφέα - Ερευνητή κ. Χρήστο Β. Γκλέζο για την προσφορά του στο Πετρωτό - Λιάσκοβο και στο Σύνδεσμο. Η εκδήλωση συνδυάστηκε με την κοπή της πίτας, την ετήσια Γενική Συνέλευση και την εκλογή νέου Δ. Σ. του Συνδέσμου.

Ο καιρός στο Πετρωτό

01 Faslis Xristos

Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα