25 - 04 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 330 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

01 Kopi vasilopitas DSC 0032 Οι Λιασκοβίτες έκοψαν την βασιλόπιτα του 2018 στην αίθουσα του Συλλόγου Αργιθεατών Θεσσαλών η οποία γέμισε από Λιασκοβίτες και φίλους που προσήλθαν να ανταλλάξουν ευχές για τον καινούριο χρόνο.

 Την ίδια μέρα έγινε και η ανάδειξη του νέου Δ. Σ. το οποίο αποτελείται από τους: Βασίλη Οικονόμου, Γιώργο Βλάχο, Φωτεινή Βλάχου, Κώστα Τσιούμα, Φάνη Καραγιαννάκη, Φωτεινή Μπαλατσούκα, Κατερίνα Κουτσικάκη, και Γιώργο Κουτσιμπογιώργο.

Γράφει ο Γιώργος Κουτσιμπογιώργος

Koutsimpougiorgos GiorgosΠραγματοποιήθηκε και φέτος στον φιλόξενο και νεοανακαινισμένο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του ΟΤΕ στις 5 Φλεβάρη η Πρωτοχρονιάτικη κοπή της πίττας του χωριού μας μαζί με την τιμητική εκδήλωση παρουσίασης της ιστορικής οικογένειες των Αλεξανδραίων που κατάγεται απ’ το χωριό μας και η οποία έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο και έχει προσφέρει πολλά όχι μόνο στην περιοχή μας, αλλά ευρύτερα στην πατρίδα, από τις αρχές του 19ου αιώνα μέχρι και σήμερα.

Pita2017Ο Σύνδεσμος Πετρωτιωτών της Αθήνας “ΤΟ ΛΙΑΣΚΟΒΟ” θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ, Γ' Σεπτεμβρίου 110, δίπλα από το κτήριο του ΟΤΕ στην πλατεία Βικτωρίας. 

Μαζί με την πίτα σε ανάμνηση των 150 χρόνων από την επανάσταση των Αργιθεατών στη Μονή Σπηλιάς με αρχηγό τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ εκ Πετρωτού θα γίνει και η παρουσίαση της ιστορικής οικογένειας των Αλεξανδραίων από τις αρχές του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα.

Kopi pitas 2016 Η εκδήλωση με αφορμή την κοπής της πίτας του Συνδέσμου Πετρωτιωτών και την απότιση τιμής στον αείμνηστο γιατρό Θωμά Βαϊνά τιμήθηκε από πολύ κόσμο, εκπροσώπους συλλόγων και τον Δήμο Αργιθέας.

 Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν και οι δύο νοσοκόμες, Νίκη Στάθη και Σταυρούλα Βαϊνά – Ρίνη,που υπηρέτησαν μαζί με το γιατρό στον υγειονομικό σταθμό Πετρωτού και υπήρξαν πολύτιμες συνεργάτιδές του.

Kali xronia Ο Σύνδεσμος Πετρωτιωτών Αργιθέας ''ΤΟ ΛΙΑΣΚΟΒΟ'' θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 31 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ, 3ης Σεπτεμβρίου 110, στην Πλατεία Βικτωρίας.

 Στην ίδια εκδήλωση και με ειδική τελετή, ο Σύνδεσμος Πετρωτιωτών θα τιμήσει τον αείμνηστο Γιατρό Βαϊνά Θωμά.

DSC 0004 01 Ο Σύνδεσμος Πετρωτιωτών της Αθήνας, σε εκδήλωση που οργάνωσε στην Αθήνα, τίμησε και απένειμε τιμητική πλακέτα στον Λιασκοβίτη Καθηγητή - Συγγραφέα - Ερευνητή κ. Χρήστο Β. Γκλέζο για την προσφορά του στο Πετρωτό - Λιάσκοβο και στο Σύνδεσμο. Η εκδήλωση συνδυάστηκε με την κοπή της πίτας, την ετήσια Γενική Συνέλευση και την εκλογή νέου Δ. Σ. του Συνδέσμου.

 Vasilopita 2 Την Κυριακή 23/02/2014 και ώρα 11:00, θα κόψει την πίτα του 2014 ο Σύνδεσμος Πετρωτιωτών της Αθήνας στα Γραφεία του Συλλόγου Αργιθεατών - Σολωμού 35.

 Πριν την κοπή της πίτας, με ομόφωνη απόφαση του Δ. Σ., θα τιμηθεί από τον Σύνδεσμο ο Λιασκοβίτης Καθηγητής - Συγγραφέας - Ερευνητής Χρήστος Β. Γκλέζος για την προσφορά του στα Γράμματα, στην Ιστορία και στον Πολιτισμό της Αργιθέας.

Ο καιρός στο Πετρωτό
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
107_0683.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα