Ela na paiksoume

Koumpouriana

29 - 03 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 317 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

01 Hxoxromata tis Pindou Κυκλοφόρησε το νέο CD του Γιώργου Υφαντή με τον τίτλο: "Ηχοχρώματα της Πίνδου". Περιλαμβάνει 18 παραδοσιακά τραγούδια που αντιπροσωπεύουν όλες τις μουσικές αποχρώσεις των ανθρώπων που κατοικούν στη ραχοκκοκαλιά της πατρίδας μας, την Πίνδο. Βλάχικα, Σαρακατσάνικα, Θεσσαλοκαραγκούνικα, Αργιθεάτικα, Αγραφιώτικα και Αιτωλοακαρνάνικα τραγούδια σχηματίζουν ένα υπέροχο μπουκέτο που αξίζει πραγματικά τον κόπο να ακούσει όποιος αγαπάει τη δημοτική μουσική. Κάποια από τα τραγούδια βγαίνουν για πρώτη φορά στη δισκογραφία και είναι αποτέλεσμα των πολυετών ερευνών που κάνει ο καθηγητής Γιώργος Υφαντής.

 Τον συνοδεύουν ο Γιώργος Κωτσίνης με την κομπανία του, που είχε και τη μουσική επιμέλεια και όλο το σχήμα αποτελεί ένα άψογα δεμένο σύνολο.

 Το CD συνοδεύεται από ένα πρωτότυπο ηλεκτρονικό ένθετο, το οποίο μπορεί να βρει όποιος ενδιαφέρεται στη διεύθυνση: https://gifantis.blogspot.com

 Η δουλειά αυτή που έρχεται σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή μπορεί να βοηθήσει θετικά την ψυχολογία μας και να τονώσει το ηθικό μας. Η μουσική, έτσι κι αλλιώς, ήταν πάντα βάλσαμο στην καρδιά του ανθρώπου.

 Και επειδή η πανδημία μας στέρησε αυτονόητες δυνατότητες, μπορείτε να προμηθευτείτε το CD μέσω της ασφαλούς ηλεκτρονικής αγοράς από την εταιρία CRONOS MUSIC.GR αλλά και να το λάβετε με αντικαταβολή. Θα είναι ένα καλό δώρο για εσάς και τους δικούς σας.

 

  Θα μας βρείτε και στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης: 
 
01 Masthead
 
02 Twitter 2
 
03 F B
 
Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
phoca_thumb_l_012_Agg_Tsavalia.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα